Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +387(55)205-603
директор +387(55)210-721
факс +387(55)208-117
одјељење завичајне збирке +387(55)226-540
рачуноводство +387(55)226-541


Мејл адресе:
direktor.junbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
zavicajnanbfv@gmail.com

racunovodstvonbfv@gmail.com
studentskanbfv@gmail.com
medjubibliotecka.pozajmica.nbfv@gmail.com

 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

Сваки радни дан од 7:30 - 19:00 часова.
Суботом и недјељом не радимо
Читаоница је отворена сваки радни дан од 8 - 19 часова.

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Дешавања
Поклон књиге дјеци из Глоговца
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

На недавно одржаној Васкршњој туцијади на "Молитвишту Свете Тројице" у Глоговцу учествовали смо тако што смо за све младе учеснике обезбиједили поклон књиге, као и двије књиге за побједнике. Ово је друга година за редом како учествујемо, а надамо се да ће постати традиционално.

 
Четвртак, 16. мај 2024. године Књижевно вече Удужења књижевника Републике Српске, подружница Бијељина
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
У Народној библиотеци "Филип Вишњић", одржано је Књижевно вече Удужења књижевника Републике Српске, подружница Бијељина.
Предсједник бијељинске подружнице Момчило Копривица, рекао је новинарима да је ово редовно окупљање чланова, гдје љубитељима писане ријечи презентују оно на чему су радили у претходном периоду.
-У задњих шет мјесеци, ово је друго Књижевно вече које организује наша подружница, гдје окупљамо све оне које воле лијепу писану ријеч и који поштују наш рад. Вечерас смо се представили са лијепом и питком поезијом, као и са садржајном прозом. Наша подружница је најмалобројнија,окупљамо тринаест чланова али у нашој подружници има и три доктора наука, што јој даје један посабан квалитет и има веће значење од самог броја чланова,”истакао је Копривица и додао, да настоје да подмладе своје редове, јер је велики број њих већ у зрелим годинама.

Током вечерашње Књижевне вечери, публика је имала прилику уживати у прози и поезији Јелине Ђурковић, Цвијетина Ристановића, Здравка Згоњанина,Млађе Станишића,Милада Обреновића, Бранка Станковића, Слободана Јовића,Момчила Копривице,Драгана Мркајића и Аљоше Љубојевића.

 
Сриједа, 15. мај 2024. године Дјечија радионица Чика јова Змај "Лептирићи"
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
Породица је основна ћелија друштва! ❤️
Знајући то, као и да се данас обиљежава Међународни дан породице одржали смо радионицу са нашим другарима из Вртића "Чика Јова Змај". Са нашим "Лептирићима". ????
Ко чини ужу, а ко ширу породицу? ????‍❤️‍????????‍????‍????‍????
Ко су баке и деке а ко тетке, стричеви и ујаци. ????????‍????
Ко су потомци а ко преци?
Читали смо причу о породици, а наши другари су се подијелили у двије групе. Једна је бојила цртеже са мотивом породице, а друга је цртала своју породицу. ????
Шаренолико, као и увијек. ????

 

 
Сриједа, 15. мај 2024. године Међународни дан породице
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
Данас се широм свијета обиљежава Међународни дан породице. Породица је један од најважнијих елемената сваког друштва, јер јаке породичне везе пружају подршку и сигурно окружење које је неопходно за развој појединца.
У огранизацији Дјечијег културног центра Бијељина организована је Панел дискусија на тему "Породица у фокусу", а по позиву учешће је узела и наша установа.

Генерална скупштина Уједињених нација је 1993. године одлучила да се 15. мај обиљежава као Међународни дан породице. Овај дан пружа прилику да се унаприједи свијест о питањима која се односе на породицу и да се повећа знање о друштвеним, економским и демографским процесима који утичу на породицу. Такође, овај дан се обиљежава са двоструким циљем - да се подигне свијест о значају породице и различитим аспектима који негативно утичу на породицу.

 
Петак, 10. мај 2024. године Посјета ученика из Кораја
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
Нашу библиотеку посјетили су ученици ЈУ Основне школе “Доситеј Обрадовић” Корај.

Овом приликом смо их упознали са радом и начином функционисања једне културне установе, као и са позајмним одјељењима, читаоницама, књижним фондом и активностима које организује Библиотека.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Сљедећа стр. > Крај >>

Страна 1 од 19

Почетна

О нама

Инфо

Најаве

Издања

Дешавања

Дигитална библиотека

 На врх