Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +387(55)205-603
директор +387(55)210-721
факс +387(55)208-117
одјељење завичајне збирке +387(55)226-540
рачуноводство +387(55)226-541


Мејл адресе:
direktor.junbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
zavicajnanbfv@gmail.com

racunovodstvonbfv@gmail.com
studentskanbfv@gmail.com (међубиблиотечка позајмица)
 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

Сваки радни дан од 7:30 - 19:00 часова.
Суботом и недјељом не радимо
Читаоница је отворена сваки радни дан од 8 - 19 часова.

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Јун 2020
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Кад сам био мали – Славица Милошевић

Највише батина сам добио кад нисам знао шта је добро, а шта лоше. Знао сам да је нешто лоше тек када добијем батине... Ма, свашта је лоше.

А добро је кад си добар.

А најбоље је кад ништа не радиш. Онда те сви воле.

Зоно је немиран дечак, али уз помоћ сваког несташлука он закључи нешто ново о свету. Зато ћете уз њега схватити зашто треба бити радознао, зашто је добро непрестано размишљати и зашто је важно говорити истину.

Исповести дечака помоћи ће вам да се уз гласно смејање суочите са страховима, да се охрабрите и спознате да су и најмање авантуре сличне добрим књигама – веома су забавне, много се из њих научи и никада се не заборављају! А ово је баш књига коју ћете волети и кад одрастете!

Џејсон Томи Донбаванд - Спас у задњи час

Сазнајте шта чини праве фудбалске јунаке. Изађи на терен и оствари своје снове.

Чарли обожава своје срећне голманске рукавице – у ствари, неће да игра без њих. Али када нестану и он почне да прима голове, мораће да одлучи ко је заиста он заслужан што је тако добар голман – он или његове рукавице.

„Поносан сам што имам такве капацитете на Академији и што знам да ће се деца, поред тога што ће научити да играју фудбал, овде лепо забављати.“ Дејвид Бекам

Академија Дејвида Бекама основана је како би Дејвид остварио своју визију да обезбеди деци услове сличне онима које је и сам имао када је био мали; не само да им пружи погодности професионалне фудбалске обуке у безбедном окружењу већ и да их научи здрављу и вежбању, као и да их охрабри да воде здрав и активан живот.

Ако вам се допала књига и желите да видите Академију, нудимо бројне програме, отворене за све могућности, за дечаке и девојчице од пете године.

Ципела на крају света - Дејан Алексић

На једној пустој вијугавој стазици, пустој као да се налази негде на крају света, лежала је једна ципела. Лежала је тако, са својим ђоном, и пертлама, и исплаженим језиком, сама и напуштена, све док на њу није набасао Скитница, који је пролазио тим пустим крајем. Он је волео да иде бос, па му ципела није била од користи, али пошто је путовао светом и био врло вешт у смишљању прича, одмах је схватио да та ципела крије неку необичну догодовштину. Још кад је из ципелског мрака ишчепркао цедуљицу на којој је писало: „Онај ко ме однесе мом власнику постаће богат“, био је уверен да је та неиспричана прича невероватно занимљива, с много необичних јунака и узбудљивих преокрета. Баш онаква какву највише волите да читате…

 

 
 На врх